Νέος Αθλητικός Διευθυντής ο Γιώργος Αμανατίδης!



Έχοντας ως όραμα την αξιοποίηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας μας, γυρίσαμε σελίδα! 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού, Γιώργος Αμανατίδης είναι ο νέος Αθλητικός Διευθυντής του Αγίου Δημητρίου, έχοντας ενεργό ρόλο τόσο στην πρώτη ομάδα, αλλά ακόμα περισσότερο στις Ακαδημίες μας. 

Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε ποδοσφαιριστές για τη ζωή, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο! Να δείξουμε στα παιδιά πως μπορούν να διασκεδάζοντας να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους, να έχουν σωστή σωματική, ψυχική και κοινωνική καλλιέργεια. 




Ο Γιώργος Αμανατίδης με την πολυετή του εμπειρία στο χώρου του και όντας πλέον ένας από τους καλύτερους οργανωτές Ακαδημιών στην Ελλάδα, είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τους έμπειρους και διπλωματούχους προπονητές μας, ώστε μέσα από σκληρή και ποιοτική δουλειά να εξελίξουν τα παιδιά. 

Μαζί μας κανένα παιδί δεν θα αγχωθεί για τη νίκη, θα μάθει όμως να βάζει στόχους, να γίνεται καλύτερο και όταν πέφτει να έχει το σθένος να σηκωθεί ξανά




Με τον Γιώργο Αμανατίδη και την ομάδα του, θα τα μάθουμε όλα διασκεδάζοντας παίζοντας ποδόσφαιρο. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6983521840 ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα https://forms.gle/jcWV72fXyDdU48ju9

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια