Νίκη και αποχαιρετισμός



Ακόμα μια νίκη πήρε η ομάδα μας, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αθηνών, καθώς επικράτησε με 3-0 εντός έδρα του ΑΟ Περιστερίου. 

Οι παίκτες του Σταύρου Παπανδρέου μπήκαν απ την αρχή δυνατά στον αγώνα και έψαχναν ένα γκολ, το οποίο ήρθε στο 19ο λεπτό με σκόρερ τον Λεονάρντο.

Τα τέρματα για την ομάδα μας διπλασίασε στο 29᾽ο Κασπίρης με σουτ έξω απ την περιοχή. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι, ενώ το τελικό 3-0 για τον Άγιο Δημήτριο διαμόρφωσε ο Βλάμης στο 78ο λεπτό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σημερινός αγώνας ήταν ο τελευταίος για τον Ερμάλ Γκέγκα, ο οποίος για προσωπικούς λόγους αποχωρεί μια αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια. 

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ομάδας, Μανώλης Τζινευράκης τον αποχαιρέτησε με την... καθιερωμένη ανθοδέσμη, ενώ στο τέλος του αγώνα οι συμπαίκτες του έβαλαν τη δική τους πινελιά φωνάζοντας το όνομά του. 

ΆΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου): Κόρδας, Κοζάκης, Τζινευράκης (56᾽ Κοτσοβός), Σέχου, Λεονάρντο, Γεωργιάδης, Αρώνης (72᾽ Πλατέλλας), Βλάμης, Βαφειάδης (72᾽ Νομικός), Κασπίρης (81᾽ Ντάφλας), Γκέγκα (56᾽ Μιτσάνι)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια