Τρίποντο με buzzer beater



Ακόμα μια μεγάλη νίκη πανηγύρισε η ομάδα μας, καθώς επικράτησε με 2-1 του Κένταυρου Βριλησσίων εντός έδρας, για την 25η αγωνιστική της ΕΠΣ Αθηνών. 

Ο αγώνας από το ξεκίνημά του είχε δυνατές μονομαχίες, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στο τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν. 

Στο 28ο λεπτό, η ομάδα μας ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, καθώς σε αντεπίθεση, ο Αρώνης πέρασε την μπάλα στον Κοτσοβό, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. 

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τον Κένταυρο στο δεύτερο ημίχρονο να πιέζει περισσότερο και να ισοφαρίζει 1-1 στο 68᾽.

Η ισοφάρισε, αφύπνισε τους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι στα τελευταία 10 λεπτά ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πίεζαν για το γκολ της νίκης.

Τελικά αυτό ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ερμάλ να βγάζει τη σέντρα και τον Βλάμη να σημαδεύει με κεφαλιά αρχικά το δοκάρι, μετά τον τερματοφύλακα, αλλά τελικά με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου): Κόρδας, Κοζάκης, Βαφειάδης (52 Νομικός), Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης, Βλάμης, Μιτσάνι (75᾽ Ερμάλ), Κασπίρης, Κοτσοβός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια