Ακόμα 3 βαθμοί με 3άρα




Τη νίκη με 3-0 πανηγύρισε η ομάδα μας εντός έδρας κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου, για την 21η αγωνιστική της ΕΠΣ Αθηνών. 

Οι παίκτες του Σταύτου Παπανδρέου δεν μπήκαν πολύ καλά στον αγώνα, όμως κατάφεραν σταδιακά να ανεβάσουν την απόδοσή τους και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 41ο λεπτό να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με 1-0 με τον Κοτσοβό. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι (52᾽), όμως η ομάδα μας ήταν αυτή που τελικά κατάφερε να σκοράρει δεύτερη φορά με τον Λεονάρντο στο 61ο λεπτό. 

Στο 77᾽ οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα ένα δοκάρι, όμως η ομάδα που σκόραρε για ακόμα μια φορά ήταν ο Άγιος Δημήτριος, καθώς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κοτσοβός έκανε το 3-0. Είχε προηγηθεί μάλιστα δοκάρι του Μιτσάνι, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Αξιζει να σημειωθεί ότι στο 81῀ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Φουκούλη.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου): Κόρδας, Κοζάκης (72᾽ Νομικός), Ντάφλας (46᾽ Βλαχόπουλος), Λεονάρνο, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης, Βλάμης, Βαφειάδης, Κασπίρης (80᾽ Μιτσάνι), Κοτσοβός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια