Δεν τα κατάφερε στη Μεταμόρφωση



Την ήττα με 3-2 γνώρισε η ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης για την 17η αγωνιστική της ΕΠΣ Αθηνών. 

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά για τους παίκτες του Παπανδρέου, με τους γηπεδούχους να πιέζουν στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, ανοίγοντας το σκορ στο 31᾽. 

Η ομάδα μας βρήκε την απάντηση με ατομική ενέργεια του Αρώνη έξι λεπτά αργότερα, ισοφαρίζοντας τον αγώνα, ενώ στο 45ο λεπτό ο Κασπίρης σημάδεψε το δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Στην επανάληψη η Μπάρτσα προσπάθησε να κερδίσει χώρο στο γήπεδο, αλλά έμεινε ξανά πίσω στο σκορ στο 51ο λεπτό. Βέβαια, βρήκε απάντησε και σε αυτό το γκολ, καθώς ο Κοτσοβός έγραψε το 2-2 στο 60. 

Στο μισάωρο που απέμενε οι παίκτες του Παπανδρέου πάλεψαν επιθετικά ώστε να πάρουν για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ, όμως ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης έκανε το 3-2 στο 83ο λεπτό. 

Τα λεπτά που απέμεναν η ομάδα μας πίεσε, είχε δοκάρι με τον Κοτσοβό στο 89, αλλά δεν κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει. 

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου): Μανώλης, Πλατελλάς (72᾽Γερογιάννης), Ζιάι, Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης (86᾽ Ντάφλας), Βλάμης, Μιτσάνι (72´ Ερμάλ), Κασπίρης, Κοτσοβός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια