Ήττα στο Περιστέρι



Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα μας εκτός έδρας από το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αθηνών. 

Οι παίκτες του Αλέξη Μαντζούνη χρειάστηκαν περίπου ένα δεκάλεπτο ώστε να πάρουν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους να απειλήσουν και προσπάθησαν οι ίδιοι να φτάσουν στο γκολ. 

Την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου την είχει ο Κασπίρης, οποίος στο 21ο λεπτό σημάδεψε το δοκάρι. 

Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα στην εικόνα του αγώνα, όμως το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν σκόραρε, έδωσε το περιθώριο στους αντιπάλους να κάνουν το 1-0 στο 80᾽ με αντεπίθεση. 

Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, καθώς πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους, μετά από λάθος του Λεονάρντο. 

Όσο και αν πίεσε η ομάδα μας στο φινάλε του αγώνα δεν κατάφερε να σκοράρει, με την αναμέτρηση να τελειώνει με το σκορ στο 2-0. 

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Μαντζούνης): Κόρδας, Βλαχόπουλος (λ.τρ 57᾽ Ζιάι), Ντάφλας (81᾽ Γαβαλάς), Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης (46᾽ Νομικός), Αρώνης (89᾽ Καρπέτας), Βλάμης, Κοτσοβός, Κασπίρης (87᾽Γαβαλάς), Μιτσάνι (57᾽ Ερμάλ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια