Επιστροφή στις νίκες



Τη νίκη με 2-0 πήρε η ομάδα μας κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αθηνών. 

Οι παίκτες του Αλέξη Μαντζούνη μπήκαν δυνατά απ την αρχή της αναμέτρησης και προσπάθησαν να πιέσουν ώστε να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Όμως, παρότι ήταν καλύτεροι απ᾽ τους αντιπάλους τους δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 0-0. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας ήταν ακόμα πιο δυνατή. Πίεσε ψηλά και κατάφερε να έχει τον πλήρη έλεγχο, με τους φιλοξενούμενους σε αντεπίθεση στο 56ο λεπτό να έχουν δοκάρι. Μετά από αυτό ξεκίνησε ο... μονόλογος του Αγίου Δημητρίου. Στο 56ο λεπτό ο Μιτσάνι άνοιξε το σκορ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γαβαλάς διαμορφώνοντας στην καθυστερήσεις το τελικό 2-0. 

Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο τελευταίος που χρειάστηκε να δώσει η ομάδα μας σε ουδέτερη έδρα λόγω της τιμωρίας της, καθώς την Τετάρτη στην αναμέτρηση για το Κύπελλο, επιστρέφει στο γήπεδό της. 

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Μαντζούνης): Κόρδας, Καρπέτας (88᾽ Βλαχόπουλος), Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης , Αρώνης (88᾽ Γερογιάννης), Βλάμης, Νομικός (λ.τρ Γαβαλάς), Κοτσοβός, Κασπίρης, Μιτσάνι (81᾽ Ερμάλ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια